Om mig

Jag heter Mari Sellin, är civilingenjör i Elektroteknik (Chalmers) och har varit verksam inom det området i över 25 år. Mitt intresse för kost och hälsa väcktes under studietiden och har sedan dess vuxit allt starkare för vart år som går.

År 2012 insjuknade jag i en fästingburen sjukdom. I sökandet efter bot hittade jag väldigt lite fakta på svenska internetsajter och jag började söka vidare på engelska forskningssajter. Jag ville förstå vad jag hade drabbats av, varför läkarna inte kunde hjälpa mig, hur och om jag kunde bli frisk. Det blev som att lägga ett pussel som aldrig tidigare lagts. Jag hittade byggstenar som gjorde mig frisk. Allt jag hade lärt mig ville jag dokumentera för att andra skulle kunna få del av det. Det blev boken Fästingbiten (2018).

Under skrivandet av boken kom jag i kontakt med frekvensmedicin. Ju mer jag läste på, desto mer insåg jag hur kraftfullt det området är. Det har nu utvecklats till något jag verkligen brinner för och jag har nu utbildat mig till frekvensterapeut inom kvantmedicin. Sedan 2018 arbetar jag med det och gläds åt att få stötta mina klienter på deras väg mot bättre hälsa.
Jag brinner även för att leva ett så långt och friskt liv som möjligt, vilket innebär att jag är lite av en biohacker med fokus på livsstil, tillskott och andra naturliga life hacks. Så kommer du till mig får du mer än frekvenser och elektroner. Kanske kommer du hem med nya insikter och vanor också.