Bok Fästingbiten

Har du precis blivit fästingbiten och vill veta vad du kan göra för att minimera risken att bli sjuk? Eller är du sjuk sedan en tid tillbaka och tror att det kan bero på en fästingsmitta? Boken Fästingbiten beskriver hur du steg för steg kan behandla dig och uppnå ett friskare liv. Kanske kan du bli helt frisk! Kroniskt frisk!
Ett smakprov på innehållet finns här.

Boken Fästingbiten kan beställas direkt av mig genom att mejla till adressen fastingbiten[at]kronisktfrisk.se. Priset är 399 kr inkl. moms och frakt inom Sverige (leverans ca 3-5 vardagar). Boken finns även att beställa hos BoD eller övriga bokförsäljare på nätet.
Önskar du konsultation kan det bokas via min bokning på Boka. Boken inkluderas i första konsultationen.

Sommaren 2012 blev jag biten av en fästing och drabbades av sjukdom som läkarna inte kunde bota. Orkeslös, med ständig feber, hjärtarytmi, andnöd, Alzheimers-liknande minne och mycket annat, fick jag försöka hitta bot på egen hand. Det fanns ingen bok som kunde ge svar på alla mina frågor. Jag började lägga ett pussel av alla bitar jag och min pappa hittade på utländska vetenskapliga sajter. Jag lyckades bli frisk baserat på det jag hittade. Nu vill jag ge dig chansen att bli frisk. Nu finns boken!

Boken innehåller:

  1. Min historia vecka för vecka - från bett - till sjuk- till frisk
  2. Allmänna fakta om fästingar, antikroppar, tester mm
  3. Förebyggande åtgärder
  4. Steg för steg hur du kan bota dig
  5. Lista på drygt 30 örter samt andra verksamma preparat
  6. Förslag på hur man kan komponera sin egen kur
  7. De 17 vanligaste fästingburna sjukdomarna

"Men Mari, den här boken är ju till stor hjälp även för andra som blivit sjuka av patogener, fastän smittan inte kommit från en fästing",kommenterade en läsare. Kanske minns du inget fästingbett eller misstänker att någon liknande smitta har tagit sig in på ett annat sätt och tagit över din hälsa. Oavsett vilket så finns det mycket som du kan göra för att bli frisk.

Tack alla ni läsare som har hört av er! Här kommer ett axplock av era kommentarer: "fantastisk bok", "väldigt lättläst", "ger massor med nya insikter", "engagerande", "detaljrik", "kan inte sluta läsa", "har ny och nödvändig information", "lånade boken på biblioteket men nu vill jag köpa ett eget exemplar - den är så bra!".

Tusen tack!