Bok Fästingbiten

Boken Fästingbiten finns att beställa hos BoD, men går även att beställa från övriga bokförsäljare på nätet. Önskas snabb leverans kan du köpa boken direkt av mig genom att mejla till adressen fastingbiten[at]kronisktfrisk.se. Priset är 400 kr inkl. moms och frakt inom Sverige (leverans ca 2-3 vardagar).

Har du precis blivit fästingbiten och vill veta vad du kan göra för att minimera risken att bli sjuk? Eller är du sjuk sedan en tid tillbaka och tror att det kan bero på en fästingsmitta? Kanske minns du inget fästingbett men misstänker att någon liknande smitta har tagit sig in på ett annat sätt och tagit över din hälsa. Oavsett vilket så finns det mycket som du kan göra för att bli frisk.

Boken Fästingbiten beskriver hur du steg för steg kan behandla dig och uppnå ett friskare liv. Kanske kan du bli helt frisk! Kroniskt frisk!
Ett smakprov på innehållet finns här.

Anledningen till att jag skrev boken är att jag sommaren 2012 blev biten av en fästing och drabbades av sjukdom som läkarna inte kunde bota. Orkeslös, med ständig feber, hjärtarytmi, andnöd, Alzheimers-liknande minne och mycket annat, fick jag försöka hitta bot på egen hand. Det fanns ingen bok som kunde ge svar på alla mina frågor. Jag började lägga ett pussel av alla bitar jag och min pappa hittade på utländska vetenskapliga sajter. Jag lyckades bli frisk baserat på det jag hittade. Nu vill jag ge dig chansen att bli frisk. Nu finns boken!

Tack alla ni läsare som har hört av er! Här kommer ett axplock av era kommentarer: "fantastisk bok", "väldigt lättläst", "ger massor med nya insikter", "engagerande", "detaljrik", "kan inte sluta läsa", "har ny och nödvändig information".

Tusen tack!