Alla sessioner bokas via BokaDirekt, där du även hittar priser. För att uppnå bästa analys är det bra om du inte ätit något timmen före sessionerna Hälsoanalys och Uppföljning.

Hälsoanalys

Vid första mötet inleder vi med ett samtal för att klarlägga vad du anser att du har för obalanser, behov, önskemål och förväntningar. Därefter startar en kalibrering och ett test på ca 5 minuter. Testsvaren ger indikationer på vilka kroppsliga funktioner och organ som upplever stor stress/obalans och en slags fördjupad hälsoanalys utförs. Baserat på det data som framkommer och de symptom du väljer att lyfta fram, kommer vi gemensamt fram till vilket fokus dagens balansering skall ha. Finns ytterligare fokusområden kan de bli lämpliga för kommande sessioner.
En hälsoanalys tar 2 timmar.

Uppföljning

Vi summerar hur du mått sedan föregående session. Baserat på det data som framkommer vid dagens test och de symptom du väljer att lyfta fram, bestämmer vi vilket djupare fokus dagens balansering skall ha. Vi avslutar med en kort summering av vad som kan vara en naturlig fortsättning för att uppnå optimal hälsa.
En uppföljning tar 1,5 timme.

Tema

En temabalansering skiljer sig lite från en hälsoanalys eller uppföljning. En skräddarsydd balansering utförs med det tema du valde vid bokningen, till exempel Stressreducering. Nu kan du luta dig tillbaka, blunda och vila dig igenom balanseringen. Temabalansering förutsätter att du tidigare varit på en hälsoanalys där du fått förslag på teman som kan passa dig. Se BokaDirekt för valbara teman.
En temabalansering tar ca 45 minuter.

Skönhet

En skönhetsbalansering bygger på att sann och naturlig skönhet kommer inifrån. Du väljer mellan balanseringarna CRYSTAL, OPAL, PEARL och SENSO.

CRYSTAL - Naturligt ansiktslyft runt nacke, ansikte och kinder. Balanseringen stimulerar hud och ögon till naturlig lyster och klarhet, motverkar åldersrynkor och linjer, gör slapp hud gradvis spänstigare.
Sessionen tar 30 minuter.

OPAL - 1. Energipåfyllning återskapar balans i kroppens sju största energicentrum, optimal avslappning och stressreducering. 2. Bromsa åldrandet med ökat cirkulation på mikronivå. 3. Reducera stress med djup avslappning som häver spänningar och smärta samt förbättrar sömn. 4. Reducera miljö-stressorer genom att mildra kroppens belastning av toxiner, EMF-strålning, buller, gifter mm.
Sessionen tar 30 minuter.

PEARL - 1. OPAL 30 minuter. 2. CRYSTAL 5 minuter. 3. Viktbalansering med stimulans för hälsosam vikt, sund attityd för mat och minskat sug efter onyttigheter. 4. Hud och hår stimuleras till naturlig lyster och klarhet samt motverkar gråa hår. 5. Kropp och själ stimulerar ökad cirkulation, eliminerar celluliter, förbättrar självbild och självförtroende.
Sessionen tar 60 minuter.

SENSO - 1. OPAL 30 minuter. 2. CRYSTAL 30 minuter.
Sessionen tar 60 minuter.

Under sessionen lutar du dig tillbaka i fåtöljen, blundar, lyssnar på Solfeggio-musik och vilar dig igenom en stund med välgörande och skönhetsbefrämjande frekvenser.

Utrustning - QUEX Ed

Min utrustning, QUEX Ed, är en av de främsta på marknaden och kombinerar biofeedback med kvantmedicin. Den sänder trivektorfrekvenser, en form av energisignaturer som förenklat kan beskrivas som tredimensionella frekvenser. Tekniken utvecklades i ett första skede av NASA. Den har sedan vidareutvecklats under 20 år i Ungern av ett internationellt forskarteam. QUEX Ed är en vidareutveckling av föregångarna SCIO och EDUCTOR och är mycket kraftfull.
Vid alla sessioner förses du med ett pannband, två handledsband och två fotledsband som kopplas ihop med frekvens­utrustningen.
Vid behov kan behandling kompletteras med örtpreparat från bland annat HerbaPlus.

Kan alla ta emot frekvenser?

Om du är gravid, avråder vi dig från att ta emot frekvensbalansering.  Har du pacemaker, behöver du berätta det så att sessionen kan anpassas för det.